Thermo üveg csere

Cégünk üvegezéssel és üveges munkák kivitelezéssel foglalkozik. Thermo hőszigetelt thermoplan üvegek beépítése kedvező áron. 2, 3 rétegű thermo üvegek. Vállajuk sérült, reped, bepárásodott ajtó vagy ablak thermo, themoplán üvegének szakszerű cseréjét. Az általunk beépített üveg, üveggyárban, zárt légmentes gépsoron készül, ami akár kripton vagy argongázzal van töltve és lowE bevonattal van ellátva.

Ajtó, ablak üvegezés, üvegcsere akár biztosítási kárrendezésre is. Vállaljuk törött, repedt, sérült ablak vagy ajtó üvegének cseréjét -fém, fa, műanyag, stb nyílászáróba.

Beltéri kültéri ajtók, ablakok thermo üvegezése, flott (hagyományos üveg), dekor sav maratott - nyomtatott (más-néven printelt) vagy homok-fújt üveggel (katedrál), edzett vagy edzett laminált, ragasztott biztonsági vayg refelxiós (bevonatos) üveggel.

Ajtó, ablak  üvegezés keretein belül:

  • 2 rétegű Hőszigetelt (thermo) üveg csere
  • 3 rétegű Hőszigetelt (thermo) üveg csere
  • Belátástgátló thermo hőszigetelt üveg csere
  • Alakos thermo hőszigetelt üveg csere
  • Reflexiós thermo hőszigetelt üveg csere
  • Tetőtéri thermo ablak üvegezése
  • Jumbo hőszigetelt üvegek beépítése
  • Egyedi thermo üveg készítés, beépítés

Működési területünk: Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Remeteszőlős, Sóskút, Tata, Tárnok, Telki, Törökbálint.

Ajánlatkérő űrlap

Thermo üveg csere biztosítási kárrendezésre

Ajánlatkérés üvegezésre, velünk számolhat
Ajánlatkérő űrlap

Üvegezés. üvegcsere biztosításra hogyan működik?

Kérjen ajánlatot űrlapunk segítségével üvegezésre, üvegcserére

Használja ajánlatkérő űrlapunkat, mérje el a látható üvegfelületet (nem kell mm méter pontosan)  és ha lehet fotózza le az üveget is. Így látjuk az üveg fajtáját a beépítés nagyjából-i körülményeit. Adja meg a beépítés helyét (város, Bp esetén kerületet is) Az ajánlat elfogadása után kiszállunk pontos méretett venni (pl hőszigetelt üveg esetében)

Jelentse be az üvegkárt biztosítójának

Vegye fel a biztosítójával a kapcsolatot, hívja fel őket de akár online is be tudja jelenteni az üvegkárt. Fotózza le a sérült üveget és mellékelje az általunk adott javítási ajánlatot. Ha fotót és javítási ajánlatot mellékel a kárbejelentés során akár 3 órán belül is jóváhagyják a javítást.  Bizonyos esetekben kiszáll a biztosító társaság kárszemlére és van amikor jóvá hagyja a javítást szemle nélkül.

Rendelje meg az üveges munkát

Ha elfogadta az ajánlatot a biztosító társaság kérem hivjon fel minket és az előzetes áralapján rendelje meg az üveges munkát, azaz az üveg cserét.  Ha hagyományos üvegcseréról van szó rögtön el is végezzük a munkát. Bizonyos üvegfajtáknál az üveget meg kell rendelni.

Helyszíni méretvétel bizonyos üveg típusoknál

Pl hőszigetelt üveg esetében mindenképp szükséges a kiszállás a méret pontosításához és a beépítési körülmények megtekintése miatt. A felmérés kb 5-10 perce vesz igénybe. Egyéb esetben nagyon üveglapot viszünk az adott méretnél és a műhelykocsinkba be vágjuk méretre.

Beépítés a munka átadása

Önnel egyeztetett időpontban felkészülten érkezünk az üveg cserére. A munka után kiállítjuk a végszámlát, átadjuk a hőszigetelt üveg gyári igazolását. Önnek nincs más dolga mint megküldeni a nekünk kifizetett számlát az üvegcseréról, és a biztosító társaság megküldi önnek a javítás összegét.

More in this category: Biztonsági thermo üveg »

Ajánlatkérés üvegezésre

Ajánlatkérő adatok

Üvegcserével kapcsolatos adatok

Segítse munkánkat!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 200 MB

    Adatkezelés, gdpr